Pengembangan Produk Snack Bar dari Tepung Ubi Banggai dan Tempe sebagai Pangan Alternatif untuk Olahragawan

Pengaju

Khalishah Rahmah Dinitya (I1504231031)

Pengulas

  • Prof. Dr. Ir. Sri Anna Marliyati, MS.

Komisi Pembimbing

  1. Prof. Dr. Ir. Ahmad Sulaeman, MS.
  2. Prof. Dr. Ir. Hadi Riyadi, MS.

Moderator

  • Dr. agr. Eny Palupi, S.T.P., M.Sc.

Hari/Tanggal

Kamis, 13 Maret 2025

Waktu

09.00  – 10.30 WIB

Tempat

Ruang Kelas Dietisien, Departemen Gizi Masyarakat, FEMA

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare